Árverési hirdetményi kivonat - Adamkovich, [Viktor]; Rónai, [Karol]
Text oznamu č. 1313/1913 o verejnej dražbe majetku Samuné Groszman, rod. Fáni Tóbias, ktorej majetky sú zapísané v pozemkovej knihe obce Kochanovce č. 93 a budú vydražené na verejnej dražbe v Kochanovciach 14. 07. 1913.