Az asphalt járda
Správa o tom, že po odsúhlasení návrhov zákonodarnej komisie Zemplínskej župy začali sa práce sa výstavbe asfaltových chodníkov v Humennom v júli roku 1913. Prvý chodník bude na Kostolnej ulici (Templom utca).