A varannói plébania
Správa o tom, že rímskokatolícky dekan-farár Michal (Mihály) Csintalan ukončil pôsobenie v Stropkove a bol vymenovaný do Vranova.* Farár František (Ferenc) Inczinger (s duchom poétu) ukončil pôsobenie ako katechéta a kaplan v Bardejove a bol vymenovaný k farskému úradu v Stropkove.