Aszfalt járdank
Glosa kladne hodnotí stav prác na tvorbe asfaltových chodníkov v Humennom v júli roku 1913. Na Kostolnej ulici (Templom utca) sú dokončené po oboch stranách. Nasledujúcou je Kúpeľná ulica (Fürdő utca), kde je však nutné zrobiť veľa vysprávok (jarky, výmole a podobne je potrebné prv zaplniť).