Pályázat
Text výberového konania na post lekára zdravotného obvodu Kamenica nad Cirochou. Patrí sem 22 obcí. Plat je 1600 korún ročne + 600 korún doplatok na bývanie + 800 korún doplatok na palivo. Prihlášky možno podať na slúžnovský úrad v Humennom do 15. augusta 1913.