Pályazati hirdetés
Výberové konanie v Humenskej učňovskej škole (Homonnai iparostanonc iskola) v auguste roku 1913. Obsadzuje sa miesto riaditeľa-učiteľa, triednych učiteľov a učiteľa kreslenia. Termín prihlášok je 16. august 1913, adresovať ich treba Jozefovi (József) Hosszovi.