Pályázati hirdetmény - Székely, Armín; Fejes, Jakub
Výberové konanie na obsadenie pracovných miest, Humenskej obvodnej robpotníckej poisťovacej pokladnici (A homonnai Kerületi Munkásbiztositó Pénztár) na základe rozhodnutia zo zasadania pokladnice v Humennom 13. 07. 1913. Podmienky. Termín prihlášok 23. 08. 1913. Vekové obmedzenie (21-40).