Árverési hirdetményi kivonat - Meneszdorfer, Bartolomej; Truszka, Karol
Text oznamu o konaní verejnej dražby majetku Jána (János) Klucsára v prospech dražiteľa Adolfa Groszmana. Majetky vydražovaného sú zapísané v pozemkovej knihe obce Detre č. 12. Verejná dražba sa uskutoční 21. 08. 1913 pri obecnom dome menovanej obce.