Nyilvános elszámolás - A homonnai Önk. Tüzoltó Egyesület
Text finančného vyúčtovania z tanečnej zábavy, ktorú organizoval hasičský zbor v Humennom - Podskalke dňa 27. 07. 1913. Menoslov prispievateľov a výška ich príspevku. Čistý zisk 611,16 korún. Vyzbieraných celkove bolo 1209,52 korún.