Uj kaszinót
Úvaha na tému založenia nového kasína v meste Humenné, ktoré by zoskupilo inteligenciu mesta. Zatiaľ pracujú 3 spoločenské organizácie (Kasíno, Katolícky kruh, Kruh obchodníkov), ktoré však neplnia svoje poslanie.