Az uj kosárfonó intézet
Informácia o prijímačkách do "ústavu na pletenie košíkov v Humennom [bývalá drevárska priemyslovka], kde riaditeľom zostal Július (Gyula) Édes. V školskom roku 1913/1914 poriada kurzy pletenia košíkov ba aj pletenia nábytku. Podmienky na prijatie sú: absolvovanie 6 ľudových tried alebo 2 triedy meštianky.