Árverési hirdetményi kivonat - Lakatos, [?]; Rónai, Karol
Text výpisu z dražobného oznamu č. 3776/1913 zverejnenom v Humennom 27. 06. 1913. Dražiteľ je Ján (János) Hasuly a vydražovaná je pani Jánosné [?] Bakajsza, ktorej majetky zapísané v pozemkovej knihe č. 48, 164, 165, 173 a 336 budú vydražené na verejnej dražbe pri obecnom dome obce Belá nad Cirochou dňa 15.10.1913.