Villlanyvilágitás
Glosa kladne hodnotí, že na Kostolnej ulici (Templom utca) v Humennom v auguste roku 1913, kde sú použité oblúkové lampy s kovovým vláknom (fémszálas ívlampa) je dostatok svetla, priam ako za bieleho dňa.