Ujabb árvizek
Správa o povodniach v Snine a Zemplínskom Hradišti, kde bola všetka úroda zničená. Gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy) utrpel tiež veľké škody (vyčíslené na 100 tisíc korún). Veľaty neboli celé pod vodou, ale na niektorých miestach stála voda aj vo výške jedného metra.