Hivatalos istentiszteletek
Správa o tom, že v Humennom boli dve rímskokatolícke slávnostné bohoslužby. Dňa 18. 08. 1913 na počesť narodenín Jeho veličenstva kráľa a následne 20. 08. 1913 na počesť sv. Štefana (kráľa). Na oboch bohoslužbách sa zúčastnili všetci hodnostári, funkcionári mesta ako aj úradníci.