Iskolai értesités - Cseh, Alex
Oznam o termínoch zápisov na školský rok 1913/1914 a opravných skúšok pri Humenskej uh. kráľ. štátnej meštianskej škole a vyššej obchodnej škole (A homonnai M. Kir. Állami Polgári és Felsőkereskedelmi iskola).