Búcsú - Berényiék
Text rozlúčkového listu rodiny Berényi, ktorá ukončila svoje pôsobenie v Humennom. List datovaný 23. 08. 1913. [Lazar Berényi pôsobil ako učiteľ meštianskej školy v Humennom 5 rokov. Viď. Értesitő...]