Kérelem Zemplénvármegye közönségéhez - Meczner, Gyula 1861-1918
Text výzvy hlavného župana Zemplínskej župy Júliusa (Gyula) Mecznera k širokej verejnosti župy, aby tí čo neutrpeli veľmi veľké škody počas augustových povodní roku 1913 prispeli svojou čiastkou. Dobročinná zbierka sa bude sústreďovať u podžupana v Sátoraljaujhely. Datované tamtiež 12. 08. 1913