Legyünk résen
Výzva k predstavenstvu mesta Humenné v auguste roku 1913, aby pristupovalo k čistote mesta z pohľadu prevencie pred šírením sa infekčnej choroby - cholery. Upozornenie na tri prípady v župe Temes a ďalšie prípady v župe Bács.