Letartóztatott kivándorlási ügynökök
Správa o zatknutí dvoch pokútnych vysťahovaleckých agentov Viktora Milkovicsa rodáka z Humenného a Ivana Pjataka z Prešova. Zatkol a uväznil ich policajný radca Viktor (Győző) Saby v Prešove v auguste roku 1913.