Értesités... - Lángh, Margita
Inzerát učiteľky hudby a maľovania z Humenného Margity Lángh v auguste 1913. Menovaná vyučuje hre na cimbal, hre na klavír. Ďalej vyučuje olejomaĺbu a pálenie zamatu (bársonyégetés) [asi farbeniu látok].