Nyugalomba vonuló főszolgabíró
Správa o tom, že hlavný slúžny Mikuláš (Miklós) Haraszthy z Humenného po 39 rokoch aktívnej služby požiadal o penzionovanie. Žiadosť bude prejednaná na 12. schôdzi zákonodarnej komisie Zemplínskej župy. Úrad odovzdá 1. 10. 1913 Tomášovi Malonyay-ovi, ktorý bude poverený dočasným zastupovaním