Ismét veszet kutya
Správa o tom, že v Humennom pohrýzol pes malé dievčatko v septembri roku 1913. Keđže pes bol besný hneď ho odstrelili. Dievčatkobolo prevezené do nemocnice v Budapešti. V Humennom opäť nariadená karanténa psov.