Szövetkezet Mezőlaborcon
Správa o tom, že hlavný slúžny Medzilaboriec [gróf Dr. Viktor Hoyos] zakladá spotrebné družstvo v Medzilaborciach - september 1913, čo vyvolalo nevôľu u obchodníkov, nakoľko sa boja konkurencie.