Értesités - Édes, Július
Oznam o tom, že v bývalej drevárskej škole v Humennom sa poriadajú v školskom roku 1913/1914 kurzy pre remeselníkov a obchodníkov. Celkove sa usporiada 9 kurzov v prípade záujmu. Ide o kurz stolárov, kurzy úradnej korešpodencie, kreslenia, rysovania, krajčírske kurzy a i.