A természet és az emberiség - graficky - obdĺžnik
Úvodník z pera regionálneho autora (zatiaľ nedešifrovaného s grafonymom obdĺžnik v strede s deliacou čiarou) sa zaoberá formou liečby pretvárky - t.j. načerpanie síl z prírody.