Tánctanitás
Správa o tom, že v hotely Stefánia v Humennom v októbri roku 1913 začnú s vyučovaním tanca staručký učiteľ tanca Emil Glück a bývalý baletný majster opery Vojtech Jeszenszky. Vyučovať budú step a tango.