Villany és járda...
Informácia o tom, že každý Humenčan je pyšný na to že v mestečku je zavedená elektrina a urobené asfaltové chodníky. Pre royvoj mesta by bolo vhodná aj viacúčelová budova (na kultúrne a spoločenské ciele). Vstúpilo sa do jednania s grófom A. Andrášim, ktorý ponúkol pozemok a budovu bývalého hostinec Oroszlán (Lev) v Humennom.