Árverési hirdetményi kivonat - Rónai, Karol; Lakatos, [?]
Výpis zo súdneho oznamu o konaní verejnej dražby majetku Štefana Kucska a spol. z Vyšnej Jablonky. Dražba sa uskutoční vo Vyšnej Jablonke 31.10.1913. Popis majetkov.