Árverési hirdetményi kivonat - Truszka, Karol; Meneszdorfer, Bartolomej
Text oznamu o verejnej dražbe č.1980/1913, ktorý vyhlasujú v Stropkove 17.09.1913. Dražba sa uskutoční 29.10.1913 v obci Vyšná Sitnica v prospech kráľovského eráru. Vydražovaná bude Weiszman, Pinkászné a spol.