Főszolgabíró változás
Do zasadania zákonodarnej komisie Zemplínskej župy, ktorá sa uskutoční v decembri roku 1913 bol na funkčné miesto hlavného slúžneho Humenného vymenovaný doterajší slúžny zo Stropkova Tomás (Tamás) Malonyay.