Ünneplés
Text pozvánky na rozlúčkový večierok so slúžnym zo Stropkova, ktorý sa uskutoční 26. 10. 1913 v Stropkove pri príležitosti vymenovania Tomáša Malonyay-ho za slúžneho Humenného. Program rozlúčkového večierka a prítomní funkcionári