Nyilvános elszámolás - Kath. Legényegylet elnökség
Text verejného vyúčtovania spoločenskej zábavy, ktorú organizovatl Humenský katolícky kruh - Katolícky tovarišský spolok v októbri roku 1913. Príjem do pokladne 425,70, výdavky 250,64 a celkový čistý zisk bol 175, 06.