A főbíroi felhivás
Informatívny článok o výzve občanom, ktorú predložil hlavný slúžny okresu Humenné Tomáš (Tamás) Malonyay, ktorý je vo funkcii len niekoľko dní. Týka sa čistoty mesta a jej údržby. Výzva upozorňuje na dodržiavanie nariadení, ktoré v celom Uhorsku platia, sú samozrejmosťou len v Humennom sa obchádzajú. Výzva obsahuje 17 bodov