A sztropkói járás búcsúja Malonyay Tamástol
Referát o rozlúčke, ktorá bola usporiadaná v Stropkove 26.10.1913 pri príležitosti odchodu hlavného slúžneho Tomáša (Tamás) Malonyayho do Humenného (to isté pracovné zadelenie). Na rozlúčke sa zúčastnila inteligencia okolitých miest ako aj z Humenného