A rendőrség szaporitása
Správa o náraste počtu policajtov v Humennom v novembri roku 1913. Počas krátkeho pôsobenia hlavného slúžneho Tomáša Malonyayho vo funkcii policajný zbor sa rozrástol z troch na piatich policajtov.