Az ember tragédiája
Správa o tom, že premietač filmov z Humenného Dezider (Dezső) Dubb má 12.11.1913 na programe filmový seriál "Az ember tragédiája" [Ľudská tragédia]. Jednotlivé časti: Satan proti Kristovi, Pred Kristom, Po Kristovi, V čase Krista, Súčasnosť, Zelený démon, Červený démon.