Minimax a mozgó teremben
Nariadenie hlavného slúžneho o tom, že pred viacúčelovou sálou hotela Stefánia v Humennom musia stáť dva minimaxy [? pravdepodobne hasiaci stroj-pumpa na vodu]. V samotnej miestnosti musia byť stoličky očíslované, aby nemohlo v čase požiaru dôjsť k nezvládnuteľnej panike.