Szigoru rendelet
Správa o tom, že v rámci mesta Humenné je každý občan povinný udržiavať čistotu chodníkov pred svojim domom. Ak to tak nekoná je potrebné ho nahlásiť priamo na administratívnu komisiu Zemplínskej župy.