Zongora hangoló
Správa o tom, že ladič klavírov Pavol (Pál) Reibel z Košíc príde koncom novembra 1913 do Humenného. Všetci záujemci o jeho služby sa môžu prihlásiť v redakcii vydavateľstva Homonna és Vidéke.