Gyógytárak vizsgálata
Správa o tom, že hlavný župný lekár Zemplínskej župy Vavrinec Löcherer vykonal v novembri 1913 kontrolu lekární v Humennom u lekárnika Ľudovíta (Lajos) Atlasza a lekárnika Arnolda Fabiana. Obe lekárne boli vyhodnotené kladne a župný lekár vyslovil spokojnosť obom majiteľom.