Árverési hirdetményi kivonat - Rónai, Karol; Lakatos, [?]
Text oznamu o dražbe nemovitostí č. 4801/1913 v prospech dražiteľa Izáka Ditlera. Pripadne mu majetok vydražovaného Jakuba Zommera zapísaný v pozemkovej knihe č. 316 obce Medzilaborce. Verejná dražba 23.12.1913.