Törvényhatósági gyűlés
Správa o prípravách na zasadanie municípia Zemplínskej župy v [Sátoraljaujhely] dňa 16.12.1913. Témou zasadania bude obsadenie funkcie "hlavný slúžny" v Stropkove a v Humennom. V Humennom to bude Tomáš (Tamás) Malonyay a v Stropkove to bude Július (Gyula) Durcsinszky.