Hossza József temetése
Správa o tom, že v Humennom 8. 12. 1913 bol pochovaný učiteľ meštianskej školy Jozef (József) Hossza, ktorý tu učil viac ako štvrťstoročie. Rozlúčkovú reč predniesol jeho kolega Ľudovít (Lajos) Weszely.