Uj jelölt a tiszainneni református püspökségre
Správa o tom, že na uvoľnené miesto kalvínskeho biskupa predtiského obvodu vytypovali v decembri roku 1913 stredoškolského profesora zo Sárospataku Györgya Radácsiho a začali sa práce na úspechu jeho kandidatúry. Okrem neho kandidujú Koloman (Kálman) Révész a Štefan (István) Tüdős.