Énekes mise
Správa o tom, že sa pripravuje slávnostná bohoslužba v Humennom 28. 12. 1913 spojená so spevom. Ako hostia prídu József Demjánschits, vynikajúci barytonista, člen spevokolu uhorských želeníc z Miskolca a farár - minorita z Miskolca János Gróman.