Árverési hirdetmény - Ösztereicher, Hugo; Székely, Armín
Text dražobného oznamu, podľa ktorého sa vydražuje 60 kubických metrov dubového dreva, ktorý je majetkom grófa Jozefa Schomburg Degenfelda žijúceho v Snine v prospech obvodnej robotníckej poisťovne v Humennom. Verejná dražba sa uskutoční v Snine pri obecnom úrade dňa 30.12.1913