Árverési hirdetményi kivonat - Truszka, Karol; Meneszdorfer, Bartolomej
Text oznamu o verejnej dražbe vydražovaného Jozefa (József) Dudása v prospech dražiteľa Judu Neumana. Majetky vydražovaného sú zapísané v pozemkovej knihe č. 34 obce Turany nad Ondavou. Verejná dražba sa uskutoční pri obecnom dome v obci Turany nad Ondavou dňa 26. 01. 1914.