Az eperjesi püspök felszentelése
Správa o zmene termínu intronizácie biskupa prešovskej gréckokatolíckej dicézy Štefana (István) Nováka z 9. na 11.januára 1914, ktorá sa uskutoční v Užhorode. Vysviacku uskutoční tamojší biskup Anton Papp za spoluúčasti košického biskupa Dr. Augustína (Ágost) Fischer-Colbrieho a Dr. Jozefa (József) Lányiho