Telefonhálozat hegyvidékünkben
Správa o tom, že sa pripravuje zriadenie telefónnej siete v oblasti Sniny a Medzilaboriec na jar roku 1914. Humenné by malo požiadať aby centrála bola zriadená v meste, čo by pre Humenčanov bolo lacnejšie.